Все повече българи от София, Пловдив, Стара Загора и Русе

...
Все повече българи от София, Пловдив, Стара Загора и Русе
Коментари Харесай

Рекорден ръст на чужденците, които търсят жилища във Варна


Все повече българи от София, Пловдив, Стара Загора и Русе също демонстрират интерес към покупка на парцел в морската столица и района, а жилищата в курорта " Св. Константин и Елена “ все по-често се търсят за целогодишно прилагане, разясниха още експертите по време на полемиката.

Брокери означиха, че растежът на покупко-продажбите с парцели във Варна и района продължава. Търсят се най-вече градски парцели, като в централните елементи на града и " Гръцката махала “ цените на жилищата стигат до 2000 евро на кв.м. За съпоставяне в по-крайните квартали като " Младост “ и " Трошево “ сумите на жилищата варират към 700 евро на кв.м. Купувачите избират ново строителство и стават все по-взискателни, обясниха специалистите.

Над 150 представители на бизнеса с недвижими парцели участваха на полемиката. Зам.- кметът на Варна Пейчо Пейчев показа стратегически планове, които общината развива. Сред тях са пречиствателната станция на Златни пясъци, построяването на индустриално софтуерен парк, районна библиотека, на два спортни комплекса и голям брой паркове в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР