Все повече авиокомпании спират полети от и до Китай заради

...
Все повече авиокомпании спират полети от и до Китай заради
Коментари Харесай

Евакуация и мерки срещу коронавируса в Китай

Все повече самолетни компании стопират полети от и до Китай поради разпространяването на рисковата вирусна пневмония. Сред тях са " Луфтханза " и " Бритиш Еъруейз ". Евакуирани от Ухан чужденци започнаха да се връщат в родината си. Смъртните случаи са 132.

Световната здравна организация ще дефинира на следващия ден дали да се разгласи изключително състояние в интернационален мащаб поради новата зараза.
Майкъл Райън - началник на програмата на СЗО за изключителни случаи: Целият свят би трябвало да е нащрек. Целият свят би трябвало да предприеме дейности и да бъде подготвен за всевъзможни случаи от първичния или от други епицентрове.
Междуврeменно от Ухан към този момент се завръщат чужденци. 206 японски жители дойдоха с под наем полет.
Такео Айоама - чиновник в стоманодобивна корпорация: Чувствам се омекотен, че японското държавно управление ни върна у дома.
Австралия, Съединените щати и страни от Европейския съюз също изтеглят свои жители. Съюзът обезпечи два самолета. Сред искащите да се завърнат има жители на Белгия, Германия, Испания, Австрия. Самолет с американци от Ухан кацна в Калифорния.

Финландия удостовери първия случай на рисковия ковид на своя земя. Става дума за китайски екскурзиант в Лапландия.

Според съветски медии, Китай е предал генома на ковид на Русия. Екипи пристъпват към приемането на ваксина.
Ли Ланюян - началник на Лаборатория за диагностика и лекуване на инфекциозни заболявания: Ще отнеме месец да изолираме вариант за имунизацията. След това още половин месец за тестване и след това минимум месец и половина за дефинитивно утвърждение.
Австралийски учени пък оповестиха, че са създали сполучливо лабораторна версия на ковид. Това би могло да помогне в битката с световното разпространяване на болестта.
 Все повече самолетни компании стопират полети поради ковид Все повече самолетни компании стопират полети поради ковид
Все повече самолетни компании стопират полети до и от Китай поради разпространяването на рисковия корона вирус.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР