Все по-ясно става, че 2019-та година ще бъде началото на

...
Все по-ясно става, че 2019-та година ще бъде началото на
Коментари Харесай

Първият флагман на ZTE с поддръжката на 5G ще бъде показан на 25 февруари

Все по-ясно става, че 2019-та година ще бъде началото на 5G епохата. Към стартирането на мрежите от пето потомство се приготвят освен мобилните оператори от целия свят, само че и производителите на мобилни устройства. Един от тях е китайската компания ZTE, която има намерение да показа своя първи смарт телефон единствено след една седмица.

ZTE удостовери своето присъединяване в идното огромно ревю за мобилна електроника Mobile World Congress в Барселона. Компанията разгласи, че на 25-ти февруари тази година, в границите на MWC 2019 ще организира конференция, основната тематика в която ще бъде представянето на нов флагмански смарт телефон с поддръжката на 5G мобилните мрежи. Новият мобилен телефон ще добави серията смарт телефони ZTE Axon .



Според изтеклата в уеб пространство информация, новият ZTE Axon ще се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 855 с интегриран X50 5G модем. Според други данни, новото мобилно устройство е с индустриален показател ZTE A2020 Pro , като на пазара ще излезе под името Axon 10 Pro. Смартфонът ZTE A2020 Pro към този момент се появи в бенчмарка Geekbench и в базата данни на евразийската икономическа комисия. Твърде евентуално е новият 5G смарт телефон да се появи в Китай и Европа през първата половина на 2019 година.

Очаква се на MWC компанията ZTE да показа и новите Blade V10 и V10 Vita.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР