Все по-вероятно става Барселона да се раздели през лятото с

...
Все по-вероятно става Барселона да се раздели през лятото с
Коментари Харесай

Aнсу Фати и Феран Торес гледат към изхода на “Камп Ноу”


Все по-вероятно става Барселона да се раздели през лятото с Ансу Фати и Феран Торес, пише  “Aс “.

В момента те са двамата нападатели, които най-вероятно ще изоставен клуба това лято заради нуждата на клуба от свежи пари от прехвърляния и освобождение на средства за заплати.

Представянето на Ансу и Феран не е ослепително през този сезон, като Фати е вкарал 7 гола в 41 мача, а Феран – 6 попадения в 37 срещи.

Въпреки че на този стадий клубът отхвърля информациите, двамата играчи са любимци за овакантяване, изключително като се има поради, че спортното управление на каталунците ще  положи огромни старания за укрепване на офанзивата на отбора това лято. 

Напускането на Фати ще е едно от сложните решения за Барселона, най-много поради младостта на играча и желанието му да продължи с отбора. Въпреки това настояванията и обществените заявления на татко му са били толкоз неприятни за клуба, че сътрудникът на младока Хорхе Мендеш е получил позволение да търси предложения, започващи от 40 милиона евро.

Трансфер на Феран Торес пък също няма да е елементарен, така Барселона още има да изплаща повече от 40 милиона евро на някогашния му клуб Манчестър Сити. Всяка оферта, по-ниска от тази цифра, би означавала финансови загуби, тъй че се търси междинно решение, което може да бъде даже и даването му чартърен с алтернатива за закупуване.

Това на този стадий са и единствените атакуващи футболисти, с които Барселона е податлив да се раздели. Роберт Левандовски не се продава,  напускане на Рафиня също се изключва, а Усман Дембеле е харесван доста от наставника Чави. Треньорът на каталунците желае също да стартира да дава повече минути на юношата на отбора Анхел Аларкон, а се чака и завръщането на Абде след престоя му чартърен в Осасуна. 

За възможни нови попълнения на каталунците занапред се спрягат редица имена като суперзведата Лео Меси и Пиер-Емерик Обамеянг, които може да се завърнат в отбора, както и  Яник Ферейра-Караско от Атлетико Мадрид плюс младият бразилски гений Витор Роке от Атлетико Паранензе.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР