Все по-вероятно изглежда отборите от Серия А да започнат тренировки

...
Все по-вероятно изглежда отборите от Серия А да започнат тренировки
Коментари Харесай

Защо футболът може да започне отново, а волейболът не?

Все по-вероятно наподобява тимовете от Серия А да стартират тренировки на 4-и май, а съгласно доста експерти на 31-и май шампионата може да бъде възобновено, въпреки и без аудитория. Един от най-хубавите разпределители в света на волейбола - Симоне Джанели прикани и волейболът да намерения за своето завръщане. Разпределителят на Тренто и националния тим на Италия напълно разумно зададе въпроса за какво футболът може да стартира, а ние не?

Джанели съобщи, че към този момент желае да играе и добави, че в случай че още веднъж стартира да се играе футбол, това ще бъде ужасно за целия свят.

„ Защо футболът може да стартира още веднъж, а волейболът не? Зная, че във футбола има доста ползи, а да не приказваме за финансовото измерение на нещата. Да има футбол ще е отлично за всички, по този начин мисля. Смятам, че и волейболните ръководители би трябвало да помислят по въпроса. Ясно е, че здравето е приоритет, само че може да се играе без почитатели или пък да има отдалеченост сред хората. В мача против Сора бе пробван този метод, с хора в залата, само че имаше отдалеченост сред тях. Винаги могат да се намерят решения. Всички сме мъже и се борим против вируса, само че волейболът може да вземе образец от футбола. Във футбола желаят да приключат шампионатите съвсем на всички места, би трябвало и ние да го създадем. Цялостното завръщане на спорта ще бъде отлично за всички по света, а аз към този момент желая да играя, да посрещам провокации и да гоним нови цели и достижения. Вече доста ми липсват съотборниците в Тренто, шегите, закачките, липсва ми възприятието към топката, просто желая да играя волейбол “, приключи Джанели.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР