Все по-вероятно изглежда италианската Серия А да започне от 13-и

...
Все по-вероятно изглежда италианската Серия А да започне от 13-и
Коментари Харесай

Легенда на Юве: Радвам се, че Серия А ще се завърне, но това няма да е футбол

Все по-вероятно наподобява италианската Серия А да стартира от 13-и юни без почитатели по стадионите. Днес ще се вземе окончателното решение по случая, само че всяка друга развръзка ще е голяма изненада.

Едно от познатите имена в италианския футбол Анджело ди Ливио изрази своето мнение по отношение на рестарта на шампионата, само че показа и своите паники за футбола пред празни трибуни. Той има 40 мача с националния тим на Италия, 3 пъти е първенец с Ювентус, като подвига Купата на Италия и трофея от шампионската лига. В последните години от кариерата си Анджело завоюва още една купа на страната с Фиорентина.

„ Мисля, че никой не може да бъде спокоен в актуалната обстановка. Футболистите са обезпокоени и е обикновено да бъде по този начин. Всичко ще е тестване за тях, пътуванията, тренировките, а най-трудното ще е мачовете без аудитория. Все отново считам, че сезонът би трябвало да бъде приключен. Снощи имах опцията да следя дуел без почитатели и да ви кажа почтено доста е тъжно. Просто липсва страстта, песните на агитките, а и футболът ми се коства по-бавен. Напълно поддържам рестарта на Серия А, всички имаме потребност от футбола. Видях много плакати на тифози, които са против подновяването на сезона и аз изцяло разбирам тези хора. Те няма да могат да участват на стадиона и да поддържат обичания тим, само че все пак шампионата би трябвало да се довърши, “, приключи 53-годишният Ди Ливио.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР