Все по-вероятно изглежда, че пътищата на Ботев (Пловдив) и Даниел

...
Все по-вероятно изглежда, че пътищата на Ботев (Пловдив) и Даниел
Коментари Харесай

Ботев и Кайзер пак не се разбраха

Все по-вероятно наподобява, че пътищата на Ботев (Пловдив) и Даниел Кайзер ще се разделят през лятото. Дотогава 27-годишният вратар е привързан с " канарчетата ". Засега няма признаци, че контрактът ще бъде продължен. Вчера имаше следващи договаряния сред шефовете на клуба и поляка и сътрудниците му. Но както и предходните, те приключиха без позитивна за клуба развръзка. Така обстановката още веднъж е патова.

Като цяло вратарят е склонен с изискванията, които му оферират " жълто-черните " като месечно заплащане. Проблемите идват от сумата, която той би трябвало да прибере при сключване на новия контракт, както и от комисионата, мечтана от сътрудниците му. Мениджърите упорстват да получат най-малко 20 000 евро. Най-сериозното разминаване към предстоящ договор идва от желанието на Кайзер и представителите му да включат в договора откупна уговорка. Те упорстват полякът да може да премине във всеки клуб, който брои 100 000 евро за правата му. От Ботев изрично не са съгласни на сходна сума. Тя им наподобява прекомерно дребна на фона на риска, който съществува когато и да е стражът да бъде изплатен, а и на фона на заплатата на играча и комисионите, които би трябвало да бъдат платени.

През този сезон Кайзер е закрепостен титуляр на вратата на " канарчетата ". Полякът пази във всичките 26 турнирни дуела до този миг. През зимата 27-годишният пазач бе мечтан от Лудогорец, само че в последна сметка разградчани привлякоха национала Пламен Илиев от румънския Астра (Гюргево). Сега Кайзер е в полезрението на Левски. " Сините " ще се опитат да го привлекат, в случай че през лятото той е свободен сътрудник. На " Герена " към момента не са наясно дали ще разполагат с Николай Михайлов за идващия сезон. Дори той да остане, в Левски желаят да имат двама качествени вратари.

Старши треньорът на Ботев Николай Киров като някогашен пазач държи ужасно доста полякът да остане. Наскоро Белия разгласи, че Кайзер се чака в най-скоро време да подпише, само че очевидно нещата няма да станат по лесния метод.

" Тема Спорт "
Първа лига 1 кръг, неделя 31 март  Левски 20:30предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР