Все по-упорити стават слуховете за връзка между изпълнителите Теди Александрова

...
Все по-упорити стават слуховете за връзка между изпълнителите Теди Александрова
Коментари Харесай

Двойка ли са Теди Александрова и Емрах Стораро?

Все по-упорити стават слуховете за връзка сред изпълнителите Теди Александрова и Емрах Стораро, откакто се появиха фотоси по какъв начин двамата се целуват в новогодишната нощ. И макар, че почитателите им от ден на ден чакат техните любимци да разгласят публично връзките си, такова нещо досега не се е случило.

Както русокоската, по този начин и сина на Тони Стораро мълчат по тематиката, отхвърлят изявленията и нито удостоверяват, нито отхвърлят слуховете. Разбира се, това още повече усилва любознанието на феновете им.

" През тази странна, луда и крива година ми се случи най-чистото нещо на света. Любов, обич, любов… тя е задоволителна, с цел да летиш, стига да е действителна ", беше единствения коментар на Теди.

Най-наблюдателните от тях не пропуснаха да виждат последните фотоси на Теди и Емрах, които до известна степен демонстрират, че сред тях въпреки всичко има освен това от професионални връзки. Дали са доста близки другари или двойка, обаче към момента остава тайнственост.

Публикуваните преди няколко часа фотоси в профилите на изпълнителите на Пайнер са снимани на едно и също място - на леглото, в апартамент на хотелски комплекс.

Двамата се радват на домашния любим на русокоската - йоркширският териер Жабчо, за който певицата се грижи от съвсем две години. На фотоса се вижда и още едно кученце от същата порода, което пък певицата е взела по време на пандемията. Впечатление прави и облеклото на светските персони, които са заложили на аутфит, изцяло подобаващ за влюбена двойка.

Теди и Емрах са избрали допълващи се един различен спорти екипи в черно и неоново зелено.

Припомняме, че напълно неотдавна името на синът на Тони Стораро бе забъркано в скандал. Най-малкият наследник от клана Стораро бе хванат да кара без шофьорска брошура, а своето пълноправие навърши през месец ноември. Младият артист обаче към момента не е издържал изпит за придобиване на удостоверение за правоуправление, откри инспекция на TrafficNews.
 Двойка ли са Теди Александрова и Емрах Стораро?

Въпреки това обаче, видео в обществените мрежи демонстрира по какъв начин без терзание кара финален модел Mercedes.

Тони Стораро не остана безразличен към новините и побърза да направи обществен коментар по тематиката.

„ Прави го вечер, когато трафикът не е толкоз мощен, само че с професионален инструктор до него. Младото потомство в този момент бърза да се похвали за всичко в обществените мрежи, не е съобразил, че ще даде мотив за публикации и сензации “, споделя Тони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР