Все по-упорити стават медийните писания за трансфер на Неймар от

...
Все по-упорити стават медийните писания за трансфер на Неймар от
Коментари Харесай

Ето как Реал Мадрид ще намери 400 млн. евро за Неймар

Все по-упорити стават медийните трудове за трансфер на Неймар от Пари Сен Жермен в Реал Мадрид. Вчера във Франция написаха, че бразилецът е решил повече да не облича фланелката на парижкия клуб. По информация на вестник AS в петък представители на мадридския клуб са се срещнали с доближени на Ней Джуниър. Цената на Ней Джуниър, сложена от притежателите на ПСЖ, е 400 милиона евро. В днешния си AS проучва по какъв начин “лос бланкос” ще намерят тези 400 милиона.

През лятото на “Сантиаго Бернабеу” се чакат съществени промени. Испанското издание чака да бъдат инкасирани повече от 200 милиона евро от продажбата на най-малко половин дузина играчи. Гарет Бейл и Иско са оценени на по 75 млн. от Transfermarkt, а Карим Бензема - на 50. Само продажбата на триото би донесла в касата на кралския клуб към 200 милиона.

Кейлор Навас най-вероятно ще бъде употребява за интервенция с Давид де Хеа или Тибо Куртоа. Маркос Йоренте (15), Борха Майорал (7,5) и Даниел Себайос (17) също ще бъдат пуснати на пазара. Флорентино Перес не взе участие в последните бомбастични прехвърляния в Европа и в този момент ще се хвърли със “свежи сили” към бразилския футболен талант.

Според френския Le Parisien спортният шеф на ПСЖ Антеро Енрике е споделил подозренията си, че Неймар може да напусне “Парк де Пренс”. Примера дивисион 28 кръг, събота 10 март  Ейбар 1:2краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР