Все по-трудно става намирането на място за паркиране в Пловдив.

...
Все по-трудно става намирането на място за паркиране в Пловдив.
Коментари Харесай

Отново! Антипаркинг туби пазят място в Пловдив СНИМКИ

Все по-трудно става намирането на място за паркиране в Пловдив. В града постоянно се натъкваме на познатите за мнозина туби с вода – антипаркинг средството. Жена се възмути от следващото осъществяване.

„ Моля, до кого се написа тъжба?

При дефицит тук-там за паркиране -тези две шишета. Искам да поясня - металната врата не е за гараж. В тази къща, през последните 30 години НИКОГА не е имало автомобил. Просто госпожата се нервира, че се стопира там. А там се стопира доста рядко и случайно. Писа бележки, поставя ги под чистачките, в този момент подредени шишета, “ написа тя в обществената мрежа.

Повечето хора са на мнение, че никой няма право да си загражда елементи от пътя.

„ Спираш и да не ти пука. Може да реди бутилки в двора си. Щом не е деен вход за гараж да си гледа работата. Неотдавна имах спор с едни тарикати. Казват ми да не спирам в центъра на Пловдив пред жилищен блок. Аз ги попитах дали е вход на гараж, дали някой плаща тротоарно право за това място, а те подвигат плещи и си знаят тяхното, и че щели да извикат полиция. Аз им споделих да викат, няма проблем. Нито беше пред гараж, нито имаше забранителен знак. На тях по този начин им хрумнало.Снимах ги, и ги предизвестих, че в случай че открия някакви вреди по колата си, ще диря тях виновни?, “ поучава мъж.

„ Взимаш шишетата и ги хвърляш в двора, и си паркираш, “ написа различен.

Други считат, че е неприятно хора, които не живеят пред обещано място да стопират там.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР