Все по-сложната система за защита на пристанищата, създадена от Русия

...
Все по-сложната система за защита на пристанищата, създадена от Русия
Коментари Харесай

Защитата на руските пристанища в Севастопол в безпорядък след бурята

Все по-сложната система за отбрана на пристанищата, основана от Русия в Севастопол, с цел да осуетява офанзиви на украински надводни кораби без екипаж (USV) и други форми на навлизане, беше доста развалена от вчерашния ураган- като стихия, демонстрират нови сателитни изображения, получени от The War Zone.

Сателитно изображение на Planet Labs, направено през днешния ден, демонстрира линии от стрели и баржи, наред с други трудности, които в миналото са защитавали дома на Черноморския флот на Русия в съществени хаос. Някои от стрелите са били отделени и някои от шлеповете към този момент не се виждат след бурята.

Това е типът опустошение, което прогнозирахме през вчерашния ден, което може да се случи при ветрове със скорост над 90 благи в час и големи талази Крим.

От нашия отчет: „ Въздействието на бурята може да разреши на Украйна да употребява пропуски, които се появяват, въпреки и краткотрайно, във въздушната и пристанищната защита, морското наблюдаване, наред с други. Големите логистични спирания на военните усили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР