Все по-популярната българската поп рок група INNERGLOW представя със свежо

...
Все по-популярната българската поп рок група INNERGLOW представя със свежо
Коментари Харесай

INNERGLOW представя нов страхотен сингъл и видео към “Hurt Ya” с поглед към дебютния си албум

Все по-популярната българската поп рок група INNERGLOW показва със свежо и стилно видео към нея, което пасва идеално на настроението и звученето на парчето. Ритмично, танцувално, зареждащо и мелодично, по запазената марка на банадата, “Hurt Ya ” е последният сингъл на INNERGLOW преди издаването на дебютния им албум. Песента съчетава поп, диско и фънк въздействия с нормалната за тях рокаджийска основа, а текстът споделя за една завършила обич и за последствията от нея - за желанието на двама души да продължат напред без да нараняват другия, даже когато това наподобява невероятно.



Песента е визуализирана съвършено от Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров – екипът, който работи и по предходните клипове на INNERGLOW - “Chained In Love ”, “So Long ” и “Start Over ”. Звезда във видеото, наред с момчетата от бандата отпред с вокалиста Тодор Ковачев, е младата актриса Патриция Господинова.

Видеото демонстрира едно безпределно гонене сред двама души, които са се разминали съдбовно в любовта, а по какъв начин приключва то – всеки може да реши самичък, тъй като видеото оставя фена с “почти ” отворен край.

В навечерието на есента и с стартирането на “Hurt Ya ”, групата насочва вниманието си към  своя дебютен албум. След песни като “Chained In Love ”, “So Long ”, “Little Magnets ”, “Start Over ”, “Lost ” и техните видеоклипове, INNERGLOW не престават да се радват на мощно наличие в телевизионния и радиоефир. Те съумяха да наложат разпознаваемото си звучене и личен жанр и неслучайно се радват на толкоз огромна поддръжка – както на концертите си онлайн това лято, по този начин и в каналите на бандата във и.



В момента текат последни мерки по подготовката на първия авторски албум на групата, а момчетата към този момент няма самообладание да го показват пред всички любопитни да го чуят. Това ще се случи на 27 ноември с концерт в столичния Sofia Live Club , когато ще е премиерата му пред аудитория. Подробности за нея и самия албум ще бъдат оповестени напълно скоро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР