Все по-неадекватно за възрастта си и възрастта на собствената си

...
Все по-неадекватно за възрастта си и възрастта на собствената си
Коментари Харесай

Стана на 42 и се побърка: Мара Отварачката си показа зърната! (ШОК СНИМКИ)

Все по-неадекватно за възрастта си и възрастта на личната си щерка, се държи Мара Отварачката. Защото сходни изцепки по биха прилягали на годините на тийнейджърката Марая, в сравнение с 42-годишната й родителка. Без значение дали годинките й личат, или не - в действителност, то с фотошопа на никого не му личат...

Напоследък Мария тотално е сдухала и не стопира да предизвика с моцарелите си, основно със зърната им. Преди часове тя безусловно провокира гърмеж в нета като си натопорчи зърната на фотоси - ачик-ачик, все едно е гола.

Мара е облечена в синя вълнена и тясна рокля, която в допълнение вади на напред във времето стърчащите й " израстъци " - очевиден и може би единствен акцент на фотото. И, несъмнено, разкритията не закъсняха. Близки до обкръжението на Мария издадоха " тайната " й.

" Тази хептен се е влудила да се прави на изкусителка. От много време насам не застава да се снима за сходни снимки, без да си " натопорчи " балконите. И го прави по най-стария и елементарен метод. Взима кубче лед и го разтърква по зърната си, които незабавно щръкват. То това е ясно от време оно, само че не е ясно за какъв клин й е нужно на Марчето. Щото остарява ли, що ли?! ", разясняват осведомени.

А в мрежата е ясно - певачката получи и солидно доза смях, и забележително количество неприлични оферти.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР