Все по-малко вероятно ми изглежда Бойко Борисов да се върне

...
Все по-малко вероятно ми изглежда Бойко Борисов да се върне
Коментари Харесай

Нинова: Аз се обадих и на Първанов, и на Румен Петков, няма нищо тайно

Все по-малко евентуално ми наподобява Бойко Борисов да се върне на бял кон. ГЕРБ повече няма да ни ръководи. Но въпреки всичко да не ги подценяваме. Това съобщи соцлидерът Корнелия Нинова пред Българска национална телевизия. 

Червеният ръководител изясни, че не е имала загадка тактика за огромната лява коалиция и че тя е поела самодейността. „ Няма нищо скрито. Аз се обадих на всички - на Румен Петков, на Георги Първанов. Няма нищо прикрито, няма секрети неща. Всичко беше публично. Има една огромна цел – да обединим лявото за обща политика и резултат “, уточни тя.

Нинова увери, че лявоцентристката коалиция ще предложи сериозна опция, която се постанова и от развиването на публичните настроения, както и Коронавирус рецесията, а и последвалата икономическа и обществена рецесия.

Соцлидерът още веднъж напомни, че огромният проблем в страната е бедността. „ Кризата задълбочи това, усили неравенството. Една огромна лява коалиция може да докара до решаването на този въпрос. Други проблеми, в това число и вследствие на рецесията – загуба на работни места, намаление на приходите. От 1 юли ни чака нарастване на ток, парно, водата се усили. Инфлацията пораства. Това значи оскъпяване на живота “, добави тя.

Нинова посочи, че една част от твърдото ядро на Българска социалистическа партия не е гласувало. „ Възрастните не излязоха поради боязън от COVID-19. Време е към този момент да се избира не толкоз с страст, а с разсъдък. Тряба да се гледат политики и стратегии. Вече е въпрос на можене, а не на искане на смяна. Да се избере този, който може да я направи.

Да се види кой какво е правил в последните години. Претендираме, че доста поредно и кардинално правихме това. Слави Трифонов го нямаше през годините, когато се борихме с ГЕРБ, понесохме доста удари. „ Демократична България “ не бяха толкоз дейни. „ Изправи се! Мутри вън! “ ги нямаше “ “, уточни тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР