Все по-голяма става подкрепата към американския рапър ASAP Rocky, който

...
Все по-голяма става подкрепата към американския рапър ASAP Rocky, който
Коментари Харесай

Куп знаменитости и над 500 000 подписа в подкрепа на ASAP Rocky

Все по-голяма става поддръжката към американския рапър ASAP Rocky, който бе арестуван в Стокхолм на 30 юни. Причината за ареста на изпълнителя е присъединяване му в сборичкване, фрагменти от което могат да бъдат открити на доста места в интернет, като създател на две от видеата е самият Rocky.
От тях излиза наяве, че двама души, които не са англоговорящи, следват рапъра и неговия екип и явно им досаждат. Rocky и един от телохранителите му се пробват да решат казуса по кротичък метод, само че безрезултатно.
" Удари защитата по лицето със слушалките си и по-късно потегли към нас " - твърди Роки във видео, оповестено на формалния му профил в Инстаграм.
Джъстин Бийбър, Шон Мендез, Пи Диди и Ники Минаж са част от звездите, които приканиха за незабавното освобождение на рапъра, като Минаж дори анулира един от идните си концерти в символ на съпричастност. Паралелно с поддръжката от страна на своите сътрудници Роки може да се похвали и със събрани все още над 500 000 подписа в петиция, която упорства за правдивост и надлежно за събаряне на обвиняването към него. А то е за нахлуване с утежняващи виновността условия.
Адвокатът на тридесетгодишния реализатор, продуцент и модел счита от своя страна, че дейностите на Роки са били за самозащита и се оплака от изискванията в ареста, в който се намира клиентът му.
" Не считам, че помещението, в което се намира Роки и възбраните за срещи с него дават отговор на човешките права, които има всеки, без значение, че е арестуван. Надяваме се да получим нужната дипломатическа помощ, с която да приберем Роки вкъщи ", показва Хенрик Лиля.
Делото против изпълнителя ще се води при закрити врата, като най-вероятно то ще се гледа най-рано след две седмици, което значи, че Роки ще би трябвало анулира много от идните си концерти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР