Все по-голяма става дистанцията между шестващите в центъра на столицата

...
Все по-голяма става дистанцията между шестващите в центъра на столицата
Коментари Харесай

Д-р Илия Илиев: Подреденият за метежа сценарий се оказа преизпълнен за двадесетина дена, вече...

Все по-голяма става дистанцията сред шестващите в центъра на столицата протестъри. Злобата по лицата на „ тримата въстаници “ последователно се сменя с обезсърчение. Оставки не валят, кабинетът не пада, основният прокурор е нахлупил каскета по служебните си работи, написа.

Подреденият за метежа сюжет се оказа надвишаващ за двадесетина дни, към този момент единствено повтарят и потретят сценките, репликите, възклицанията и заклинанията в текста. Нищо ново не им спускат извън, нито пък сами могат да родят истински ходове. Нови знакови подкрепящи лица не се виждат.

Освен генералът от запаса Димитър Шивиков с униформа, когато част от протестиращите нападнаха полицията. Вероятно, с цел да го виждат президентът и прокуратурата, чийто клиент е. Атлантическият клуб го жигосах като позор и срам за офицерството.

Двама депутати, български се водят, клеветят страната в Брюксел, 55 подписа от 705 членния парламент събират настървено. Че и придумват някаква неуравновесена ирландска левичарка да назова премиера и основния прокурор „ бандити “. Залудо работят, само че се потят интензивно двамата ЛГБТ-йци.

Ту жалните, ту ядосани вопли към Европата и Посолството не дават въжделенния резултат. Не се случва и остро нужната за всеки порядъчен обществен протест сакрална жертва.

Колкото пъти президентът Радев се изкаже за мутри, оставки и незабавни избори, толкоз пъти адвокати и политици сочат, че погазва конституцията, излиза от предписаната му роля и се показва като протестър с вувузела. Станаха очевидни тлеещите раздори сред разнообразни групи протестиращи. Активни до неотдавна соросоиди от всички разновидности тихомълком се дистанцират от „ отровните “.

Но не и от интервенциите за преодоляване на властови позиции с оглед установяването на антиутопична ляворадикална тирания. Всичкото непеошко „ правозащитно “ и грантаджийско войнство на Сорос е задействано по всевъзможен начин и от всички направления против премиера и ГЕРБ.

Засегнати от мероприятия на прокуратурата измежду така наречен олигарси нападат основния прокурор посредством обществените мрежи, свои медии, платени провокатори и нападателни агитки пред Народното събрание и министерския съвет. Изгодни са на соросоидите, напиращи да завладяват и тази институция.

Моделът за разрушение на страни е вносен, от дълго време създаден в Съединени американски щати за експорт за налагане на неолиберална лъжедемокрация. Използваните подривни средства се ползват с недодялан напън или завоалирано лукавство.

Неизбежно съпътстващите ги вреди за страната и популацията цинично се трансферират върху пострадалите или единствено върху клеймения съперник. Донякъде се получава, защото през последните 30 години сривът на обичайните полезности мощно напредна, обществото е в разпад и ресурсът му за опозиция е на привършване.

Неизбежно е в хода на революционните процеси. С Френската гражданска война избухват освен феминизмът и свободната обич. Появяват се творбите на маркиз дьо Сад и декор Захер-Мазох, дали мотив на психиатъра декор Крафт-Ебинг да вкара понятията полови психопатии “, „ садизъм “ и „ мазохизъм “.

Французинът самичък се определял като „ invert “, както тогава са наричали бисексуалните, а брачната половинка на австриеца щедро е описала в своите записки връзките на „ държател - плебей “ сред тях.

Днес соросоидите ни постановат Истан­булската спогодба, една от значимите аргументи да напират за промени в конституцията. Политкоректниците и джендъристите на запад към този момент постановиха да се извади от учебниците главата за половите психопатии, както върви, скоро ще разгласят за норма педофилията, най-после и канибализма.

В изискванията на тоталитарно ръководство, което безспорно е крайната цел на стоящите зад „ само верните Ценности “ и техните пропагандисти. В най-хуманна обвивка, в името на Светлото бъдеще и Вечното благополучие.

И на народа, наложително! Който постоянно се оказва пострадал. Чиста неистина е изказванието на мераклиите да се възползват от митингите у нас, че народът ги люби, а те го съставляват.

Лъжат за това освен „ триото “ измамници и строилият се до тях президент Радев, лъжат също Корнелия Нинова, Мая Манолова, Христо Иванов и другите мераклии да бъдат припознати от гласоподавателите за спасители от посочените за злодеи Борисов и Гешев. Но не им се получава, макар че недоволните от системата и властимащите са доста повече от доволните.
Според сондажите благосклонностите към шмекерите не нарастват, а се трансферират към политическото към момента нищо на Слави Трифонов. Т. е. още веднъж към протестния избор.

Расте и нежеланието изобщо да се гласоподава, макар безспорно голямото неодобрение измежду евентуалните гласоподаватели. Расте в цяла Европа, в двете Америки, съвсем в целия свят.

Най-стремително там, където е натрапен американският модел на демократична „ народна власт “, при който гласоподавателите действително нямат избор, а демократичното е мощно друго от Libertа. Затова недоволството и отрицанието им е навсякъде.

Но е дребен процентът на недоволните от това, което им споделят „ триото “ и жълтопаветниците. В български условия сме, а те работят като в непознати. Замислен за експорт, този модел в този момент е импортиран в самите Съединени американски щати и придобива все по-крайни форми на митинги до степен към този момент да се приказва за безпорядък и даже за революция.

Така е, тъй като либералфашистите от дълго време компактно управляват Холивуд, медиите и обществените мрежи. Силно са напреднали и в преодоляването на университетите и промиването на мозъците на най-малко две генерации млади американци.

Крайно деструктивна се оказа и ролята на „ позитивната дискриминация “. Няколко генерации американци, най-вече негри, са израснали без изобщо да получат трудови привички, оттова трайно склонни към паразитизъм и антисоциално държание. Наред с ляворадикалните групи и тамошните соросоиди, през днешния ден точно те най-яростно тероризират продуктивното и спазващото законите ядро на популацията. На страната на насилниците и разбойниците са управниците основно от демократическата партия в редица градове и щати, които управляват.

Задължителни с оглед ползите на ляворадикалите станаха острите нападки, сатанизирането и обезсилването на органите на реда. Отслабване на държавността допуска намаляване на полицията. Финансово и кадрово тя се обезсилва и деморализира. Безумие, подбудено от паническия боязън измежду неолибералите и троцкистите от очертаващата се отплата за закононарушенията им. Ако други овладеят установяването на тирания, първата им работа ще е да ги смажат за наставление и свое опрощение.

Преподавателят по логика на психиката в Харвардския университет Стивън Пинкър написа за клейменето и преследването на хора, чиито убеждения са разнообразни от праволинейността на левоцентризма.

В резултат на заплашването цяло потомство интелигенти се опасява да рискува кариерното си развиване като изрича възгледи, разнообразни от общоприетите канони. Преследването на почтени хора бие по всички, унищожава живота на най-цените за страната елити. Което, прибавя Пинкър, атрофира способността ни да решаваме проблемите групово и просто да разбираме света.

Според изследване на института „ Като “ положението със независимост на словото в Съединени американски щати е пагубно, 62% от американците цензурират себе си и не приказват за своите убеждения, 32% от работещите се опасяват, че ще пострадат или даже ще изгубят работата си, в случай че заявят политическа позиция.

Изпаряват се и последните следи от народна власт в Съединени американски щати. Застрашително наближава моментът за голям обществен гърмеж, защото бързо се топят обществените фондове за привикналите да живеят на обществени помощи.

Няма попътен вятър за транспортен съд без последна цел и за страната без идеология. Корабът е жертван, страната неизбежно ще катастрофира. Все по-често се застъпва премахването на партиите и замяната на досегашните изборни процедури с някаква съвещателна народна власт, с цивилен асамблеи, краткотрайни държавни управления и управи, кръгли маси и избори на депутати посредством чоп за отбягване на „ неправилни “ избори. И за тези начинания пръв основател и деятел е Сорос.

Нашенските протестъри, предвождани и нахъсвани от неговите отровни тръни, повтарят същите тъпи мантри за Ония полезности, реват за оставки и отхвърлят както да договарят, по този начин и да очертаят най-малко най-общо какви политически цели имат, по какъв начин и с кого мислят да ги осъществят.

Прокопиевците наскоро разгласиха „ черен лист “ на нездравословни за тях публицисти. Доцентът от СУ Христо Христев, правист, прави описи на „ гербави подлизурковци “, очевидно чистки счита да прави по сходство на тези в американските университети.

По улиците дабългаристът Христо Иванов събира CV-та за бъдещи админи и дава обещание да прогони сегашните. Полицията намерено е клеветена и охулвана, а президентът строго мъмри началниците u, няма самообладание да спретне длъжностен кабинет и да ги разгони.

Заплашително върти очи началничката на Българска социалистическа партия Нинова, зам.-председателка на Социалистическия интернационал, в който решителен е гласът на троцкистката партия Социални демократи на Съединени американски щати.

Същевременно за ГЕРБ и други национално виновни структури се появява непредвиден късмет да им противодействат уверено и по този начин да спасят каквото може от виталните ползи на България и българите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР