Все по-голяма е вероятността срещата между Кубрат Пулев и Антъни

...
Все по-голяма е вероятността срещата между Кубрат Пулев и Антъни
Коментари Харесай

Само супербогаташи гледат Джошуа - Пулев

Все по-голяма е вероятността срещата сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за международната боксова купа на IBF да се играе в дребна зала, осведомят медиите оттатък Океана.

Възможно е двамата да се бият единствено пред супербогаташи, които ще бъдат подготвени да платят скъпо за VIP маси. Както е известно, измежду най-обсъжданите разновидности за хазаин на дълго чакания мач, е митичната “Роял Албърт Хол”.
 Кубрат Пулев се ядоса: Какво чакаш, Джошуа? Според мениджъра на Дионтей Уайлдър - Лу ДиБела, цените на пропуските ще бъдат толкоз скъпи, че да покрият огромна част от разноските на Еди Хърн и ще се приближат до облагата, в случай че боят бе пред 70 000 фенове на стадион.

“Това е страхотна концепция. Виждам опция да се създадат пари от един подобен дуел, даже да не е пред обичайна цялостна с почитатели сцена. Напротив, по този начин ще се сътвори чувството за привилегия, за нещо извънредно”, разяснява още ДиБела.

Идеята за първи път бе препоръчана от мениджърския екип на Джошуа, като самият Еди Хърн означи, че загубите от неналичието на аудитория може да са над 10 млн. $.

“Меридиан Мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР