Все по-големи и по-големи са сватбите, които приема обновения Дом

...
Все по-големи и по-големи са сватбите, които приема обновения Дом
Коментари Харесай

Цял автобус със сватбари чака Дома на младоженците, церемониите стават все по-големи

Все по-големи и по-големи са сватбите, които приема актуализирания Дом на младоженците в Пловдив. С положителните вести за читателите на Plovdiv24.bg  и за всички влюбени пловдивчани, планиращи брак се похвали Румяна Толова - началник на " Радостни обреди ".

Това става допустимо след огромния ремонт на постройката, при който централното предверие претърпя цялостна смяна и в този момент е пригодено за церемонии с над 100 - 150 присъстващи. Така да вземем за пример обредничките чакат женитба, гостите на която ще бъдат докарани с рейс. Място за всички има - пространството е ярко, приветливо, с инсталирано озвучения, младоженците имат опция да го аранжират с детайли на изнесените ритуали като - да вземем за пример, сватбени арка и прочие.

А още по-добрата вест е, че фоайето е комфортно и за хора с увреждания. 

След ремонта са зачестили и ритуалите за именуване на дете, описа още Толова. Услугата е безвъзмездна и " Радостни обреди " я възродиха като предложение тази година. До момента обредите се организираха в зала " Лотус ", само че след ремонта към този момент са в обновената централна ритуална зала. До края на юни обредниците чакат едно детенце, за юли досега има две.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР