Все по-често спокойният живот в по-малките населени места, които са

...
Все по-често спокойният живот в по-малките населени места, които са
Коментари Харесай

Замени апартамента с изгодна градска къща, и то в полите на Родопите!

Все по-често спокойният живот в по-малките обитаеми места, които са задоволително близо, само че и задоволително надалеч от огромния град, е желан и издирван. Въпреки това замяната на комфортния градски апартамент с къща на село може да се окаже много стресиращ развой – поправки, поддръжка на огромен двор, разправии с канализация, електричество и така нататък Също по този начин доста постоянно цената се оказва прекомерно висока.

Е, комплекс откри метод по какъв начин да ти даде удоволствието от това да имаш къща покрай невероятната природа на Родопите, чистия въздух, спокойствието и тишината, само че без цялото това напрежение. Решението е новата идея градски къщи!

Градската къща в комплекс е съвършеният избор за всички, които желаят да се насладят на живот в къща, която не изисква толкоз сериозна поддръжка като тази на голямата с огромен двор. За всички, които търсят автономия, успокоение. Без досадните съседи от горната страна, които непрекъснато ти тропат, и тези изпод, които се оплакват от същото. Всичко това завършва, когато прекрачиш прага на комплекса.

В Markovo Vita Nova можеш да откриеш два вида градски къщи – и. И двата вида са изцяло подобаващи за семейство с деца. Също по този начин сме обезпечили и опция за обзавеждане и довършителни действия по твоя нов дом, в случай че имаш потребност, тъй че най-после да може да ти остане единствено да врътнеш ключа и да започнеш твоя нов живот сред града и планината. Представи си спокойна вечер. Ти и фамилията ти се наслаждавате на панорама към спиращата дъха природа на Родопите, вдишвате чистия въздух, обградени сте от успокоение, тишина и сте на верандата на вашия двор. Звучи прелестно, нали? А показа си какъв брой по-прекрасно би било в случай че можеш да го изживяваш всеки ден. Тази фамилна идилия е изцяло постижима, освен това на извънредно преференциална цена – колкото тази, която би заплатил за апартамент в града. Тази нова идея градски къщи в ще ти даде живота, за който постоянно си мечтал, само че не си се осмелявал да го поискаш, поради високата цена.

И желаеме да побързаме да те успокоим – в комплекс на твое разположение ще бъдат всичките улеснения и преимущества на огромния град. Комплексът има построена централна канализация, тъй че не помни за изгребните ями, пречиствателните уреди и така нататък Всеки ден ще можеш да се наслаждаваш на топъл душ, тъй като в комплекса има функционираща ВиК система. Новият ти дом ще бъде постоянно изпълнен със светлина, защото електричеството в комплекса е построено и пуснато.

Е, размечта ли се? Животът е прекомерно къс, с цел да го прекараш само в фантазии. Затова реализирай твоята за градска къща в Markovo Vita Nova още през днешния ден. За повече информация, посети ни тук:. Ако искаш да създадем оглед дружно, обади ни се на. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР