Все по-често говорим за „преди“ и „след“, като слагаме маркер

...
Все по-често говорим за „преди“ и „след“, като слагаме маркер
Коментари Харесай

Пощенска банка подава ръка на вашия бизнес

Все по-често приказваме за „ преди “ и „ след “, като слагаме маркер на живота, проектите и работата си и ги приспособяваме към смяната, която претърпяваме. Какви в действителност са разновидностите да реагираме на новата пазарна обстановка и дейно да възстановим бизнеса си? Този въпрос стои пред доста дребни и междинни бизнесмени в България в последните месеци, когато режимът на обществена отдалеченост се трансформира в „ новото обикновено “ и накара всеки от нас да премисли проектите си и да потърси метод да продължи напред. В тази обстановка бизнесът има най-голяма потребност от финансова непоклатимост, която да му даде опция да пренареди пъзела, да откри новите ниши и направления за развиване, или просто да възвърне работата си.

Казват, че същинският бизнесмен се познава по това, че вижда благоприятни условия на всички места. Като приближен сътрудник на смелите и инициативни хора в България, Пощенска банка поддържа бизнеса и подава ръка на бизнесмените с финансови решения, съобразени с техните потребности, които да им обезпечат по този начин нужния запас за осъществяване на техните бизнес проекти.

Готови ли сте за новото начало на вашия бизнес?

Сега Пощенска банка предлага преференциални облекчени условия за финансиране при понижени условия за поръчителство и опция за гратисен интервал. Програмата се осъществя като част от ограниченията на българското държавно управление и в границите на съглашение на Пощенска банка с Българската банка за развиване (ББР) за обезпечаване на портфейлни гаранции в поддръжка на микро-, дребни и междинни предприятия, потърпевши от изключителната обстановка и епидемията от СOVID-19. Програмата е без ограничавания за икономическата сфера, в която работи дадена компания и важи за територията на цяла България, само че е належащо вашия бизнес да дава отговор на най-малко едно от следните условия:

Да имате спад на оборота след първото тримесечие на 2020 година по отношение на същия интервал в 2019 година;

Да отбелязвате неполучени вземания от ваши клиенти и неизплатени суми към ваши снабдители след 1 март 2020-та;

Да имате анулирани контракти за експорт или прекъснати доставки от импорт от началото на годината;

Да сте срещнали усложнения в резултат на случаи на болест и самоизолация на чиновниците, общо понижение на броя на заетите лица, затворени индустриални уреди, пространства и офиси.

Финансиране с минимално поръчителство и облекчени условия

Ако вашият бизнес е обиден от рестриктивните мерки и попада в най-малко една от категориите, разказани в програмата, можете да се възползвате от бизнес заем от Пощенска банка с изискуемо поръчителство - единствено 20% от размера на финансирането. В допълнение банката планува и опция за прилагане на гратисен интервал.

Важно е да знаете, че програмата важи както за нови, по този начин и за сегашни клиенти на банката. Така, в случай че към този момент ползвате кредитен артикул на Пощенска банка и изпитвате усложнения по обслужването на заемите си след 31.12.2019 година в резултат на епидемията с COVID-19, можете да потърсите предоговаряне или смяна в погасителните проекти при изискванията на новата стратегия.

Експертите на Пощенска банка в над 20 профилирани бизнес центрове за „ Банкиране дребен бизнес “ в цялата страна, както и в бизнес центровете, обслужващи корпоративни клиенти, са подготвени да дават самостоятелни съвещания за избор на най-подходящ банков артикул, да окажат подпомагане в процеса от кандидатстването до усвояването на заема, както и да ви осведомят за всички елементи по предлаганите заеми.

Трудностите са неизбежни в живота и в бизнеса. Но това по какъв начин ги приемаш и по какъв начин се отнасяш към тях дефинира силата на духа ти и бъдещия ти триумф. Това са думи на световноизвестния бизнесмен, който се трансформира в знак на бизнес триумфа - Ричард Брансън - и през днешния ден са повече от настоящи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР