Все по-близо сме до рестартирането на сезона в NBA, което

...
Все по-близо сме до рестартирането на сезона в NBA, което
Коментари Харесай

Защо Леброн Джеймс отказа да замени името си

Все по-близо сме до рестартирането на сезона в NBA, което няма по какъв начин да не ни радва. Имаме обаче леки запаси по отношение на това дали баскетболистите ще са на познатото високо равнище след толкоз месеци без игра.
 Greatness Code, Леброн Джеймс, Том Брейди, Алекс Морган, Apple TV+ и документалната поредност за велики спортисти
Какво прави Леброн Джеймс и Том Брейди толкоз велики

Новата документална поредност за спорта Greatness Code

От NBA са се погрижили нищо да не им липсва, като даже предоставиха опцията на всеки един баскетболист да изрази гражданската си позиция. Това ще се случи посредством прибавяне на надпис на гърба на екипа, който да размени този с името на съответния състезател.

Според източници на ESPN, описът с послания е бил много дълъг, като измежду вероятните варианти са били следните: Black Lives Matter, Say Their Names, Vote, I Can`t Breathe, Justice, Peace, Equality, Freedom, Enough, Power to the People, Justice Now и Say Her Name .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от LeBron James (@kingjames) на Юли 5, 2020 в 8:19 PDT

И досега 285 от всички 350 играчи са изразили единодушието си на екипа им да бъде изписано обръщение. Кайл Корвър да вземем за пример ще изпише на гърба на екипа си Black Lives Matter, а Джавейл МакГий - Respect Us.
 Леброн Джеймс и новото му имение за 39 милиона $
Леброн Джеймс харчи милиони, даже по време на пандемия

Краля е сметнал всичко

Леброн Джеймс и Антъни Дейвис обаче са отказали да заменят името си с различен надпис. Според Джеймс, концепцията на NBA не е неприятна, само че не счита, че идеята за равни права ще завоюва от нещо сходно. Краля счита също по този начин, че тази самодейност не дава отговор на неговата задача.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР