Все пак нека уточним, че посланиците са тук по покана

...
Все пак нека уточним, че посланиците са тук по покана
Коментари Харесай

Цветанов към посланиците: Извинявайте, ако се чувствате неканени

" Все отново дано уточним, че посланиците са тук по покана на българския парламент. Извинявайте, в случай че се чувствате неканени ", съобщи шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред дипломатите, които участват на днешното съвещание на външната комисия. Дипломатичното му изказване бе предизвикано от серията остри нападки против наличието на посланиците на съвещанието на комисията от страна на Волен Сидеров, както и на съпредседателя на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Каракачанов също повтори претекстовете на Сидеров за нарушаването на Виенската спогодба за невмешателство на посланиците във вътрешните работи на страната, в която се намират.

Каракачанов, както и Янаки Стоилов от Българска социалистическа партия и проф. Борислав Борисов от АБВ обявиха пред посланиците, че в случай че неприемливите членове за назначението на органа за битка с корупцията и приемането на анонимни сигнали не бъдат отстранени от закона, те няма да го поддържат след три месеца.

Преди това същото съобщи и водачът на Движение за права и свободи Лютви Местан.

Много по-деликатно, само че в безапелационен дух това удостовери и шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

Срещата в действителност дискредитира закона на Меглена Кунева, който дипломатите от страни членки на Европейски Съюз опазиха с позиция. Те чуха причините на всички представители на политически сили в Народното събрание, които се мотивираха за позицията си, и измежду тях нямаше нито един, който да застана на страната на Кунева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР