Все още сравнително млад на 32 години, четирикратният световен шампион

...
Все още сравнително млад на 32 години, четирикратният световен шампион
Коментари Харесай

Фетел загатна с какво ще се занимава след края на кариерата си

Все още относително млад на 32 години, четирикратният международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел не изключва опцията да продължи живота си като следва за инженер. Това стана ясно от отговорите му през уикенда на въпроси на почитатели в малко видео в Инстаграм.

„ Преди да стартира да се занимавам професионално (със състезанията) и да пускам кариерата си, завършвах гимназия и планирах да изучавам в университета машинно инженерство”, описа Себастиан. „ Може би това е нещо, за което да помисля още веднъж. Развил съм доста други ползи, само че постоянно ме е очаровало да разбирам тъкмо по какъв начин работят нещата. Обичам да знам тъкмо какво се случва в нашата кола, по какъв начин се развива и по какъв начин всичко се събира. Така че е нещо, което в действителност може да е бъдеще за мен.”
Фетел е прочут с любовта си към мотоциклетите и уменията да ги приготвя самичък, както и с разбирането на техниката във Формула 1
Въпросите за това какво ще прави в близко бъдеще водачът на Ферари пък произтичат от приключването на договора му в края на сезона и слуховете са повече от един. Според италианските публицисти от Sky Sport Italy на Себ в действителност е препоръчан нов договор от шефа на отбора Матия Биното. Информацията бе свалена от уеб страницата на малкия екран малко откакто се появи, само че по-късно бе качена още веднъж. Според нея предлагането към Фетел е против по-малко възнаграждение за пай интервал. Самият водач съобщи, че желае по-дългосрочна договорка, и то в случай че новите механически правила проработят. Проблем е, че те към този момент са отсрочени за 2022 година, а договарянията би трябвало да бъдат финализирани допустимо най-скоро.

Фетел съобщи още, че не си дава препоръки самичък и има вяра, че за всичко протичащо се си има причина.

„ Очевидно съм с огромен шанс, че имах досегашната си кариера. Не мисля, че бих предпочел каквито и да са други директни пътища”, съобщи още водачът, който живее в Швейцария със брачната половинка си Хана и трите им деца. „ Дори да имаше сложни моменти, мисля, че постоянно имаш опция да излезеш по-силен.”

Себастиан прикани почитателите си да се пазят и да съблюдават рекомендациите за опазване на здравето си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР