Все още сме в неведение дали принц Хари и Меган

...
Все още сме в неведение дали принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Коледата невъзможна за Хари и Меган

Все още сме в незнание дали принц Хари и Меган Маркъл ще имат още обществени появи преди да излязат във почивка, само че отговорът е по-скоро негативен. Двамата възнамеряват пътешестване до Съединени американски щати в края на месеца, с цел да могат да посрещнта Деня на благодарността с майката на херцогинята Дория Рагланд.

Визитата им зад океана обаче наподобява ще се проточи по-дълго от предстоящото. Хари и Меган най-вероятно ще са надалеч от Англия и за коледните празници. А това значи, че няма да бъдат част от тържествата, които кралица Елизабет обичайно провежда в резиденцията Сандрингам.

Според източници от двореца, херцогът и херцогиня на Съсекс към този момент са декларирали това свое желание на кралицата и са се оправдали с нуждата от презареждане, уединение и подготовка на бъдещите им проекти .
 Снимка 452534

Другият вид, който Хари и Меган обмислят, е да се приберат в страната за Коледа, само че да прекарат празника фамилно, единствено тримата с Арчи , до момента в който Уилям, Кейт, децата им и останалите членове на кралското семейство са част от тържествените, само че неофициални празненства, написа Daily Mail.
 Снимка 444480

Освен това, идната Коледа е първата за сина на херцога и херцогинята, а те знаят, че огромните фамилни сбирки могат да бъдат и много натоварващи . Затова избират да основат благи мемоари единствено тримата.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и за какво двете даже не срещнаха погледи в Деня за възпоменание
Меган и Кейт не си разменят и взор

Каква е повода

Това ще бъде и първата Коледа отвън Норфолк на Хари от близо 10 години, само че кралицата едва ли ще си разреши да им се разсърди на фона на последните самопризнания за прочувствената рецесия, която претърпяват двамата с Меган.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР