Все още се уточняват причините за тежката катастрофа край Панчарево,

...
Все още се уточняват причините за тежката катастрофа край Панчарево,
Коментари Харесай

Подробности за жестоката катастрофа в Панчарево


Все още се прецизират аргументите за тежката злополука край Панчарево, при която почина един мъж, а 9 души - младежи и младежи бяха ранени.

От Столична дирекция на вътрешните работи обясниха, че се води досъдебно произвеждане и не могат да кажат кой е предизвикал злополуката и дали някой лидер е използвал алкохол.

Една от версиите е погрешно изпреварване. В региона няма прекратена лента. Има и друга версия - че един от водачите е използвал алкохол.



Пътят София-Самоков е един от най-проблемните сектори в страната. За него още при започване на година от АПИ разясниха, че е от рисковите и се нуждае от незабавен ремонт. Няма различен път.

Кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска съобщи, че няма информация за проблематична инфраструктура в региона на злополуката. Според нея положението на пътя е било обикновено, има и осветяване в сектора.

Фандъкова добави, че е належащо да бъде засилен контролът в цяла София от страна на полицията, както и да бъдат сложени камери за скорост, с цел да се избегнат сходни произшествия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР