Все още се търси официално лекарство срещу коронавирус и се

...
Все още се търси официално лекарство срещу коронавирус и се
Коментари Харесай

Любов по време на коронавирус

Все още се търси публично лекарство против ковид и се вършат какви ли не опити и изледвания за да се преборим най-сетне с тази гад и да ни се махне от главата! Не единствено това е значимо обаче – значимо е и по какъв начин да се оправим със напрежението от цялата изолираност в последните две седмици.

Когато изгледате всички вероятни филми по разните видеоплатформи и ви заболят очите от четене на книги и ви се уморят ръцете от триене на пода – може би е време за най-сладкото: правенето на обич.

Как хубаво прозвуча – правене на обич. Това е нещо друго от секса, макар че и той би оказал помощ в тази ситуация. Само и единствено да бягаме някак от напрежението. Ние не сме привикнали на това, което се случва в този момент и то ни ужасява. Затова поучавам дамите и пичовете да не си губят времето с нелепости, ами да се захващат за работа.

 двойка обич уют Istock

За някои хора сексът към момента е тематика табу. Е – аз не съм от тях. Как бих могъл да бъда откакто съм стихотворец? Не става. И без да сте поети – в случай че има с кого да споделите пристрастеността си, имам вяра, че ще се почувствате по-добре. По опция го правете с човек на който държите и влагайте усеща. Нясно съм, че живеем във все по-дигитален век и към този момент с изключение на 90% от всекидневието ни, надали не и страстите ни са цифрови. Дано ласките в никакъв случай не станат такива.

Как единствено стопля една същинска прегръдка. Доколкото чух и целувките ни не разрешиха. Силно се надявам да не ни забранят пристрастеността, тъй като тогава към този момент в действителност ще полудеем и няма да има връщане обратно. Нарочно не ви изброявам методите, по които аз персонално се варирам в този по този начин сложен интервал, тъй като знам, че вие към този момент сте тествали всичко. Може и да го сторя, само че в друга публикация.

 двойка обич уют Istock

Държа да отбележа обаче, че нищо не е толкоз разтоварващо, колкото един прекрасен оргазъм. Всъщност може и да не е един, за какво би трябвало да се ограничаваме... Сега имаме цялото време на света, без значение че работим от у дома. Ако холът е нашия офис, то спалнята би трябвало да е стаята за релакс.

Това е то – обич по време на корона! Призовавам мъжете да се погрижат за дамите си. Те имат потребност от това. От една красива дума, последвана от красиво деяние. Филмите за възрастни могат да почакат. И без друго по трите налични канала го вършат в една и съща поза. Разнообразяването му е майката. Карантината ще мине. Сега се отпуснете и изключете за малко тв приемника.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР