Все още се радваме на хубавото есенно време, което се

...
Все още се радваме на хубавото есенно време, което се
Коментари Харесай

23 стайлинг идеи, които да пробвате този уикенд

Все още се радваме на хубавото есенно време, което се надяваме да остане с нас и след края на октомври, освен тъй като ни разрешава да излизаме на приятни разходки в града, само че и тъй като ни дава опция за избор на разнородни тоалети. От на облекла за студените вечери до съчетание на  с необятен пуловер за тези специфични слънчеви дни, есента е съвършена за опити и ние несъмнено се възползваме от това. Днес ви представяме няколко, които да пробвате този финален уикенд от октомври. 



Както към този момент споменахме, напластяването на материи е един от обичаните ни трендове този сезон. Обожаваме да комбинираме пуловери, якета, ризи, поло блузи и, които освен ни топлят, когато стане хладно, само че и съвършено се допълват, правейки тоалета ни изцяло приключен. Няма да сбъркаме, в случай че прибавим като шапка, пълен шал или високи чорапи. И в случай че обичате цветни чорапи, сигурно ще харесате предложенията на, които ви чакат на.



Не е загадка, че тренчът е звездата в дрешника ни през есента. Неутралният му цвят ни разрешава да го комбинираме с всеки тоалет – от формален панталон и риза до дънки и суитшърт с качулка. Наблягаме на едноцветните чанти, най-много в черно и кафяво, с минималистичен и обикновен дизайн. Почитатели сме на ботите и, които носим както с рокля или пола, по този начин и с изтънчен офис тоалет. Повече вдъхновяващи стайлинг хрумвания можете да откриете в галерията ни. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР