Все още нямаме яснота с какъв бюджет ще разполагаме. Над

...
Все още нямаме яснота с какъв бюджет ще разполагаме. Над
Коментари Харесай

Директорът на 32-ро училище: Не може да се лишим от парното, за да има по-малки сметки за ток

Все още нямаме изясненост с какъв бюджет ще разполагаме. Над 90% от бюджета на институцията са действителните заплати и осигуровки. Това съобщи шефът на столичното 32 учебно заведение „ Свети Климент Охридски “ Нели Костова пред Българска национална телевизия.

Няма по какъв начин да се случват плануваните поправки на учебното заведение поради високите сметки за ток, посочи тя и добави, че няма по какъв начин да не се отоплява постройката и да се пести от парно. Няма по какъв начин да се спести, тъй като прозорците са отворени, а се усилват разноските, тъй като при отворените прозорци няма по какъв начин да се понижи парното, разяснява Нели Костова.
Николай Денков: Напрежението върху учителите е голямо, в този момент е моментът да си починат
Статистиката от през днешния ден демонстрира следното - при учителите е по-сериозна броя на диагностицираните с COVID-19 - 3,87%, при учениците утолен...
Прочети повече
Тя увери, че няма да се стигне до понижаване на образователните часове, тъй като не е в интерес на децата. Надявам се да е добра средата след връщането на децата в клас след късата междусрочна почивка, надява се Нели Костова.

Още:

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР