Все още нямаме официално изтегляне черно на бяло на лицензите

...
Все още нямаме официално изтегляне черно на бяло на лицензите
Коментари Харесай

Военният министър: Руските ни вертолети няма да спрат да летят, но кърпим положението

Все още нямаме публично евакуиране черно на бяло на лицензите от военните фабрики за ремонт на вертолетите. Вчера се е получило писмо в Терем от съветска страна, че заради глобите съветски консултанти не могат да идват у нас, с цел да обслужват лицензите, само че това е условност, тъй като през годините те в никакъв случай не са идвали. Така че претекстовете са несъществуващи, изясни той пред Нова телевизия.

Работата на военните фабрики няма да спре. Не са проблем лицензите, а по-скоро аварийните елементи, които сега няма от кое място да дойдат. През 1990 година се е случило нещо сходно - Русия стопира лицензите ни за дребните оръжия и заводите започнаха да създават даже по-добри артикули от истинските, тъй че не е проблем, уточни той.

Приех поста на министър на защитата като ангажимент пред Кирил Петков. Така че в случай че в този момент от Политическа партия още веднъж изискат от мен да правя тази работа в нов кабинет, бих приел. Но все още не е говорено за това, защото едвам в този момент стартират консултациите. А аз сега съм напълно концентриран върху дилемите и уговорките, които съм поел, показа Заков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР