Все още нямаме никаква яснота как ще протече животът на

...
Все още нямаме никаква яснота как ще протече животът на
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и освободиха ли персонала на Frogmore Cottage

Все още нямаме никаква изясненост по какъв начин ще протече животът на принц Хари и Меган Маркъл след решението им да изоставен кралския двор. Преговорите не престават, детайлностите се доизясняват, а единственото ясно към този момент е, че херцогинята на Съсекс се усеща доста по-добре в Канада, в сравнение с във Англия.

Само до преди няколко месеца обаче, тя и брачният партньор й Хари изглеждаха като съвършените жители на Frogmore Cottage - имението в границите на замъка Уиндзор, което им бе харизано за сватбата.

То претърпя сериозен ремонт за няколко милиона преди раждането на сина им Арчи. А в този момент наподобява, че ще стои празно...

Скоро след оповестяването на решението на Хари и Меган да заживеят нов живот стана ясно, че те желаят да задържат Frogmore Cottage, с цел да отсядат там, когато са на Острова. Изглежда обаче това няма да се случва постоянно, което постанова и известни рокади.

Част от личния състав в имението към този момент са освободени от отговорностите си към херцога и херцогинята на Съсекс и са пренасочени в други парцели на кралския двор. Други са предизвестени, че към този момент нямат потребност от техните услуги, написа Daily Mail.

Това е явен знак, че Хари и Меган възнамеряват да прекарват повече време в Канада, в сравнение с във Англия, където очевидно към този момент ще се усещат като на посетители, а не като вкъщи си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР