„Все още нямаме никаква официална реакция на поканата ни за

...
„Все още нямаме никаква официална реакция на поканата ни за
Коментари Харесай

Работници на ВМЗ-Сопот плашат с блокада на Подбалканския път

„ Все още нямаме никаква публична реакция на поканата ни за среща от страна на вицепремиера и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова”, сподели Елена Петрова, ръководител на синдикалната организация на КНСБ в завода. По думите ѝ служащите са обезпокоени и упорстват Нинова да им обясни персонално какво следва след промяната на мениджърския екип на сдружението.

Двете синдикални организации във ВМЗ изпратиха писмо с гледище да се подсигурява покачването с 200 лева на заплатите в предприятието и приемането на спомагателни ваучери.

Напрежението в оръжейницата ескалира, откакто на трети юни вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова разгласи, че поради влошено финансово положение, отвод да се заплати държавен дял и ликвидация на имущество зад тила на принципала, управлението на „ Държавна консолидационна компания “ (ДКК) е взело решение за промяна на борда на ВМЗ Сопот. От Съвета на шефовете опровергаха в позиция претекстовете за рокадата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР