Все още нямаме информация дали има за покушение срещу главния

...
Все още нямаме информация дали има за покушение срещу главния
Коментари Харесай

Следствието все още не знае дали има заподозрян за атентата срещу Гешев

Все още нямаме информация дали има за нападение против основния прокурор. Поради спецификата на следствието и публичния интерес се изисква високо равнище на конфиденциалност и не може да се каже цялата информация, с която разполага следствието.

Това съобщи заместник-директорът на Националната следствена работа (НСлС) Ясен Тодоров пред БиТиВи за опита за атентат, осъществен против основния прокурор Иван Гешев.

Той може да удостовери всичко казано от. Не изключваме нито една версия - това е деликатно подготвян атентат, тъй че не можем да изключим нищо. Назначените експертизи би трябвало да дадат отговор на доста въпроси, изясни Тодоров.

" Огромен шанс има основният прокурор, че се е прибирал с брониран автомобил ", сподели Тодоров и добави, че атентатът е бил усърдно квалифициран и добре проведен във времето. Дали причинителите на това действие са имали желание да слагат другаде взривно устройство, към момента не се знае. Свидетелските показания също ще спомогнат за изясняването на истината по случая.

Ясен Тодоров посочи, че следствието работи по всички версии и не изключва причинителите да бъдат и непознати жители . " с основния прокурор е върхът на айсберга. Вероятно основният прокурор се движи и с небронирани коли, само че разпадът на държавността води да възобновление на престъпността ", разяснява той.
 Международни специалисти се включват в следствието на случая с кортежа на Гешев
Международни специалисти се включват в следствието на случая с кортежа на Гешев

Всичко изказано досега във връзка с това какво е взривното устройство и какъв е тротиловия еквивалент са предварителни хипотези
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР