Все още няма заключение какво е причинило смъртта на тригодишното

...
Все още няма заключение какво е причинило смъртта на тригодишното
Коментари Харесай

Родителите на починалото 3-годишно: Докторите убиха и нас

Все още няма умозаключение какво е предизвикало гибелта на тригодишното дете в София в четвъртък след 4 часа безплодно циркулиране из столичните лечебни заведения. Почернените родители за първи път приказваха пред медиите, като описаха ужасяващата история в ефира на Би Ти Ви, съобщи Флагман.

``
реклама

" В педиатрията доста добре видяха, че детето ни умира и неколкократно ни помолиха да си тръгнем. Молихме ги да го вземат в болничното заведение - нямали кревати. За нас животът няма да е същият. Искаме обаче да няма други случаи. Искаме истина - това бе един 3-годишен ангел. " Това споделиха нещастните майка и баща, които не пожелаха лицата им да бъдат снимани.Обиколката по лечебните заведения е била трагична - първо в педиатричната клиника, откъдето ги препращат в Правителствена болница. Там ги връщат за домашно лекуване, само че малчуганът се утежнява. Връщат се в педиатрията, където детето колабира и с кола за спешна помощ е откарано в " Пирогов ". Там умира.

" Не знам по какъв начин спи дежурната докторка. Каза ми, че пазели незабавното легло за някой, който щял да пристигна на 15-и. А синът ми умираше на кушетката ", сподели бащата. И добави през сълзи: " Те убиха и нас ".
Иначе здравното министерство разпореди инспекция на трите лечебници. Според родителите детето е имало остра вирусна зараза, след това и сепсис. От педиатричната болница, където първо отива фамилията и хоспитализират детето, настояват, че няма закъснение в лекуването му.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР