Все още няма точна дата на появата на устройството.Ако не

...
Все още няма точна дата на появата на устройството.Ако не
Коментари Харесай

ASUS показа на живо Zenbook S13 - лаптопът с най-тънките рамки около екрана

Все още няма точна дата на появяването на устройството.
Ако не си падате по тромави портативни устройства, като Acer Predator 900, а желаете да се похвалите пред приятелите си с по-леки и естетично изглеждащи устройства, то Asus Zenbook s13 сигурно ще притегли вашето внимание.

Не единствено, че наподобява извънредно красиво и е стилен, само че s13 е също по този начин преносимият компютър с най-тънки безели към екрана. Широки едвам 2.5 инча, рамките вършат по този начин, че съотношението екран – тяло да се пресмята на 97%. По този метод, погледът ви няма да бъде разсейван от рамките на екрана, каквото и да гледате на неговия 13.9-инчов 1080p FHD екран. Преживяването ви ще е още по-приятно, защото камерата му е вкарана в известните измежду смарт телефоните отвесни прорези в горния завършек на диспея, като тази леко издадена напред част служи и за по-лесното отваряне на машината. Неговата гъстота се добавя и от това, че тежи едвам 1.1 кг, а цялостната дебелина на неговият напълно алуминиев корпус е едвам 12.9 милиметра.

Елегантният му външен тип обаче не би трябвало да лъже, защото под капака му се открива една напълно съвременна машина, с която не са направени, каквито и да е взаимни отстъпки за сметка на типа му.

ZenBook s13 идва с разновидности на процесорите – i5-8265U или i7-8565U, до 16GB LPDDR3 RAM и с опция за предпазване на до 4 1TB PCIe SSD диска и дискретна графика, доставяна от Nvidia GeForce MX150. Всичко това е предпазено от охладителна система с два вентилатора и съвременен дизайн. Лаптопът идва с 3 USB 3.1 Gen 2 врата, 2 USB-C врата и общоприет USB-A порт, като и двата USB-C врата поддържат опцията за трансфер на данни, бързо зареждане и прикачването на външни екрани.

Очаква се Asus да показа ZenBook s13 в Щатите още това тримесечие. Все още няма информация за възможната му цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР