Все още няма реакция от Бъкингамския дворец по повод на

...
Все още няма реакция от Бъкингамския дворец по повод на
Коментари Харесай

Бъкингам мълчи след тежките обвинения на Меган Маркъл

Все още няма реакция от Бъкингамския замък във връзка на изявлението на херцога и херцогинята на Съсекс, в което бяха отправени обвинявания в расизъм към кралското семейство и неналичието на цялостна поддръжка, съобщи БНР.

Британските медии оповестяват през днешния ден, че Бъкингамският замък продължава да пази „ почтено и целомъдрено безмълвие “. Съобщено бе обаче, че е била извършена незабавна среща на висши чиновници на монархията.

Кореспондентката на Би Би Си по въпроси на кралското семейство Даниела Релф съобщи, тази заран, че от Бъкингамският замък не желаят да бъдат притискани с предоставяне на неотложен отговор, въпреки че става все по-ясно, че поради на сериозните обвинявания няма да бъде по никакъв начин добре, в случай че не последва отговор. Снощи министър председателят Борис Джонсън сподели, че надълбоко почита кралското семейство и не е негова работа да разяснява персоналните му каузи.

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Киър Стармър съобщи, че обвиняванията в расизъм и липса на психическа поддръжка би трябвало да бъдат признати изцяло съществено и че би трябвало да бъде извършено следствие. В един от клиповете, които не бяха част от изявлението, принц Хари споделя, че една от главните аргументи той и брачната половинка му Меган Маркъл да изоставен Обединеното кралство е била омразата и расизма, насаждани от предубедените таблоиди. По този мотив Дружеството на издателите отговори, че не може да одобри изказванията, че английските медии са тесногръди и слепи фанатици и ще продължава да се държи сметка на богатите и авторитетните хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР