Все още няма повдигнато обвинение за смъртта на известния врачански

...
Все още няма повдигнато обвинение за смъртта на известния врачански
Коментари Харесай

Търсят кой да изготви медицинската експертиза за смъртта на д-р Иван Кръстев

Все още няма повдигнато обвиняване за гибелта на известния врачански гинеколог доктор Иван Кръстев. Причината за това е, че към момента няма резултати от поръчаната от Окръжната прокуратура в регионалния център съдебно-медицинска експертиза. Вещото лице, което трябваше да изготви документите е излязло в подобаващ отдих, заяви наблюдаващия прокурор Силвия Миленкова.
Поради тази причина сега пред държавното обвиняване стоят два разновидността за разрешаване на проблема. Първият е избор на нов правосъден доктор, който да изготви нова съдебно-медицинска експертиза. Вторият вид е избор на друго експерт, което на база на писмените данни да се запознае с материалите по делото и да изготви умозаключение, добави прокурор Миленкова.
Припомняме, че шефът на акушеро-гинекологично поделение във врачанската болница доктор Иван Кръстев умря месец април предходната година. Лекарят, дал живот на стотици бебета, издъхна в столичната болница ИСУЛ, в която бе признат след случая във врачанското с. Горно Пещене. Сигнал за случая бил подаден от другар на доктор Кръстев. Той разкрил лекаря на улица в селото със строшен череп и премазано лице. Според полицията, началникът на АГО във Враца е бил ударен от собствен другар, на който отварял портала на двора си, само че водачът объркал скоростите и вместо напред, потеглил на задна скорост.
Столични лекари се бориха до дъно за живота на 57-годишния доктор Кръстев. След приемането му в ИСУЛ сърцето на премазания спряло, само че сътрудниците му съумели да го върнат към живота. Кръстев обаче имал доста тежки пострадвания, строшен череп и вътрешен кръвоизлив и макар напъните на експертите умрял без да пристигна в схващане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР