Все още няма окончателно доказателство за смъртта на Евгений Пригожин,

...
Все още няма окончателно доказателство за смъртта на Евгений Пригожин,
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Смъртта на Пригожин ще разклати Вагнер

Все още няма дефинитивно доказателство за гибелта на Евгений Пригожин, все пак е доста евентуално той в действителност да е умрял в в Тверска област.

Това показва Министерството на защитата на Англия, като акцентира изключителните ограничения за сигурност, които е ползвал създателят на ЧВК " Вагнер ".

Смъртта на Пригожин сигурно би имала бездънен дестабилизиращ резултат върху частната военна компания, твърди английското разузнаване.

В разбора се акцентират и като хиперактивност, изключителна смелост, блян към резултати и изключителна грубост, които проникнаха във " Вагнер " и е малко евентуално да бъдат съпоставими с възможен правоприемник на групата.

Вакуумът на управлението на " Вагнер " ще бъде комплициран от изказванията, че създателят, полеви пълководец Димитрий Уткин и шефът на логистиката Валери Чекалов също са умряли.

Припомняме, на 23 август, тъкмо два месеца след протеста на Wagner Group, бизнес аероплан Embraer, обвързван с групата, се разруши покрай Твер, сред Москва и Санкт Петербург. Руските управляващи настояват, че 10 души на борда са починали, в това число притежателят на " Вагнер " Евгений Пригожин.
 Лондон: ФСБ стои зад свалянето на самолета с Пригожин
Лондон: ФСБ стои зад свалянето на самолета с Пригожин

Британското разузнаване вижда блян у Путин да покаже престижа си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР