Все още няма конкретни резултати от преговорите между собственичката на

...
Все още няма конкретни резултати от преговорите между собственичката на
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако сделката на ЧЕЗ и „Инерком“ се провали

Все още няма съответни резултати от договарянията сред собственичката на „ Инерком България “ Гинка Върбакова и ЧЕЗ за включване на страната в договорката по продажбата на активите на сдружението у нас.

От ЧЕЗ обаче обясниха за bTV, че в случай че договорката с „ Инерком “ се провали по някаква причина и компанията не заплати уговорената сума в период от 9 месеца, активите на компанията в България ще останат благосъстоятелност на „ ЧЕЗ груп “. След това надзорният съвет им би трябвало да реши дали да възобнови договарянията с втория в конкуренцията, или да приключи като цяло процедурата.

Според чешките медии разновидността българската страна да получи ръководството на активите на ЧЕЗ у нас минава през отвън правосъдно съглашение и отчасти заплащане на обезщетение по арбитражното дело, което компанията води против българската страна.

Към момента от ЧЕЗ не удостоверяват публично, че това е вероятен вид. Адвокатите не престават да работят по опциите за предоговаряне на договорката. Утре ще разберем има ли такива или тя ще продължи по към този момент подписания контракт с „ Инерком “. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР