Все още не знаем кога (но все някога) кралица Елизабет

...
Все още не знаем кога (но все някога) кралица Елизабет
Коментари Харесай

Има ли доверие кралицата на Уилям и Кейт

Все още не знаем по кое време (но все някога) кралица Елизабет Втора ще слезе от престола. Дали при гибелта си, дали по-късно, тя ще остави короната на своите наследници. Ако принц Чарлз не се откаже от тази привилегия, то ще изчакаме още няколко години, до момента в който отпред на английската монархия застанат принц Уилям и Кейт Мидълтън .

Но погледите занапред са вперени в тях, като че ли всеки миг могат да станат новите крал и принцеса. Да, херцогинята на Кеймбридж няма да се кичи с купата кралица, само че на нея като че ли й е задоволително и това, което има - утвърждението освен на кралското семейство, само че и на обществото.

Що се отнася до кралицата, тя също е изцяло спокойна, че оставя монархията в сигурни ръце. Според нея, Уилям и Кейт ще се оправят с тежката отговорност, която ще падне на плещите им, тъй като в никакъв случай до момента не са я разочаровали.
 Снимка 509116

Според кралския коментатор Сара Вайн, представена от Daily Mail, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са въплъщение на всички полезности на кралското семейство и цялост от всички благодетели. И те могат да дърпат монархията самоуверено напред и да затворят устата на критиците.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и рецензиите по техен адрес поради обиколката с трен
Сгафиха ли Уилям и Кейт

А сякаш имат положителни планове

С последната си къса обиколка из Англия Уилям и Кейт още веднъж ни демонстрираха, че са личностите, които връщат усмивките на лицата на хората и знаят по какъв начин да минават и през най-големите компликации. Затова и мнозина плануват ярко бъдеще на кралското семейство, в случай че час по-скоро ръководството пристигна в техни ръце .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР