Все още не сте излезли в летен отпуск и ви

...
Все още не сте излезли в летен отпуск и ви
Коментари Харесай

Пътувания през септември - изгодни оферти за полети и хотели

Все още не сте излезли в летен отпуск и ви се желае да пътувате отвън България без да изхарчите доста пари? Гърция е първи избор за доста българи, когато става дума за лятна отмора, и в случай че изберете някой от ръкавите на Халкидики, да вземем за пример, пътуването с кола е добър вид. Ако пък решите да посетите Атина, най-добре го направете със аероплан - полетът е къс, а цените на билетите през септември стартират от 25 евро в двете посоки.

На цени от 30 евро за двупосочен полет към момента можете да закупите самолетни билети до Каламата, Пелопонес, като това е последния късмет да посетите полуострова бързо и комфортно, защото директните полети ще се извършват единствено до края на месец септември.
Търсите по-далечна дестинация? Италия е постоянно добра концепция! Най-евтино за интервала ще костват самолетните билети до Милано - от 35 евро, а до Венеция - към 50 евро в двете посоки. На сходни цени може да се пътува и до европейската столица Брюксел, а Айндховен, който постоянно е насочна точка към Амстердам, ще коства към 45 евро.

В момента можете да се възползвате от доста екзотични благоприятни условия за пътешестване на промоционални цени, които са в действие до 20 август, а интервалът на пътешестване е до март следващата година.
Хотелското настаняване на всички места е разнообразно, според от това, което търсите - квартири, жилища, къщи за посетители и разнообразни категории хотели - за всеки усет и всеки джоб.
Експертите поучават да не пренебрегвате застраховката за пътешестване, без значение дали пътувате наоколо или далеко.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР