Все още не сме взели окончателно решение дали да се

...
Все още не сме взели окончателно решение дали да се
Коментари Харесай

Мандалото хлопва: От ПП отговориха на най-задавания въпрос за коалицията с ДБ

Все още не сме взели дефинитивно решение дали да се коалираме преди изборите с Демократична България. Чакаме резултатите от дълбочинната социология “. Това съобщи в ефира на bTV Никола Минчев от Политическа партия.

По думите му на следващия ден ще е ясно дали ще се коалират с Демократична България, тъй като точно тогава се чака да има резултати от партийната социология.

Според него даже и Демократична България да се записва независимо за вота на следващия ден, то по закон може в 10-дневен период да има смяна и двете обединения да се коалират.

„ Важно е да изберем най-хубавата тактика, с цел да имаме оптимално доста депутати в идващото Народно заседание “, съобщи Минчев.

„ Повече от ясно е, че даже да не се коалираме с Демократична България преди изборите, то след тях ще работим точно с тази групировка “, призна още той.

„Не желаеме да се коалираме с хора, които се въздействат от изказвания от диван“, добави Минчев.

Бившият ръководител на Народно събрание отсече, че няма по какъв начин Политическа партия и ГЕРБ да се коалират. „Пенсионирането на Борисов е настоящ въпрос. Време е този човек да понесе политическа отговорност за всичко, което е направил“, сподели Минчев.

„Бойко Рашков беше един от нашите министри и от нашата квота. Той е един от най-хубавите министри на държавното управление и е очевидно потвърден в битката с корупцията и не виждам нищо необичайно в това той да бъде част от нашите листи“, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР