Все още не съм решила. Така кметът на София Йорданка

...
Все още не съм решила. Така кметът на София Йорданка
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова все още не е решила за нов мандат

Все още не съм решила. Така кметът на София Йорданка Фандъкова отговори в предаването на bTV " Тази заран " на въпроса дали наесен ще се кандидатира за идващ мандат.

Относно абсурда към строителството на небостъргача " Златен век " тя повтори позицията на Столичната община, че разрешителното за строителство е изтекло в края на 2018 година Контролът върху законността е на ДНСК, те има своя позиция и имат право да я пазят, посочи кметът.

" Когато има разногласия, знаете, че в правовата страна те се вземат решение в съда. На срещата при премиера беше казано ясно, че поправката в закона не важи за този обект.

Тя акцентира, че е не е вярна информацията за очакван ремонт на кръстовището и надлез на стойност 20 млн. лева пред противоречивата постройка.

Относно ремонта на ул. " Граф Игнатиев " тя посочи, че той към момента е строителна площадка - отстраняват се нередности и следва озеленяване. Въпросът с ограничителите е сериозен, по тази причина се намесих и желаех да бъдат сменени с детайли, които да бъдат по-сигурни за хората, коментара Фандъкова.

Ремонтът на ул. " Граф Игнатиев " би трябвало да завърши до края на май, в случай че компанията реализатор се забави, ще заплащат по 200 лева дневно неустойки, разгласи кметът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР