Все още не е задържан убиецът на 30-годишната журналистка от

...
Все още не е задържан убиецът на 30-годишната журналистка от
Коментари Харесай

Трети ден издирват убиеца на Виктория, изготвят психопрофил на извършителя

Все още не е арестуван килърът на 30-годишната журналистка от Русе Виктория Маринова. Топ криминалисти от София са в града за разкриването на закононарушението, работата им на място през днешния ден наблюдаваха вътрешният министър Младен Маринов и основният прокурор Сотир Цацаров.

Русе

Трети ден полицията търси килърът на Виктория Маринова. Проверява се целият престъпен контингент, ревизира се видеонаблюдението в града, разпитани са доста очевидци. Но до този миг няма обвинен за жестокото закононарушение. Според проверяващите не е водеща версията, че Виктория е убита поради пилотното й предаване „ Детектор ", в което има изявленията с кореспондент на уеб страницата Бивол и румънския му сътрудник Атила Биро за корупция и корист с евросредства. В тази връзка основният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че прокуратурата е блокирала парични преводи на стойност 14 милиона евро на компании и търговци към строителната компания „ Джи пи груп ". Има задоволително събрани данни за осъществено закононарушение и е формирано досъдебно произвеждане след сигнала на вицепремиера Томислав Дончев и уеб страницата Бивол.

Приятел на Виктория от бизнес клуб, в който е членувала по-рано през днешния ден показа, че при последното им виждане в сряда тя не е била обезпокоена и че не е получавала закани, свързани с работата й като публицист.

 Целият потенциал на Министерство на вътрешните работи е зает с откриване на килъра на Виктория Маринова Целият потенциал на Министерство на вътрешните работи е зает с откриване на килъра на Виктория Маринова
Все още няма обвинен в осъществяването на жестокото ликвидиране на журналистката от Русе Виктория Маринова. Разследващите не изключват нито една от възм...

Екип от института по логика на психиката се е срещнал с следствието, с цел да изготви психопрофил на причинителя. Работи се по няколко версии.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Както по версия за инцидентно събитие, осъществено от лице с душевен отклонения и със мощно изразен сексуален нагон, само че не изключваме и версия за планувано деяние също от такова лице или някакъв персонален претекст. Така че безусловно нито една версия не подценяваме.Сотир Цацаров - основен прокурор: Не можем да кажем, че версията, която е обвързвана с осъществяването на работата й като публицист тук или с оглед излъчвания, тема на тези излъчвания и така нататък е определяща или би представлявала определяща версия. 09.46 Напредъкът от през вчерашния ден е обвързван най-малкото с резултати от ДНК експертизи, както и с резултати от други експертизи.
Директорът на регионалната дирекция на полицията комисар Теодор Атанасов съобщи, че към момента не е открит мобилния телефон на жертвата. Служителите на реда и прокуратурата работят непрекъснато по разкриването на закононарушението.
комисар Теодор Атанасов - шеф на ОД на МВР- Русе: Кога да чакаме съответен резултат? Надявам се в най-скоро време поради дейните дейности на чиновниците да имаме позитивен резултат.Но не мога да се наемам с съответен период.
На мястото, където е осъществено закононарушението, ще бъде сложено осветяване, ще се ускори видеонаблюдението в региона.

 Все още няма обвинен за жестокото ликвидиране на журналистката Виктория Все още няма обвинен за жестокото ликвидиране на журналистката Виктория
Все още няма обвинен за жестокото ликвидиране на журналистката Виктория Маринова. Разследващите оповестиха, че се работи по всички версии, в това число и...

Всеки миг тук пред паметника на Свободата ще се съберат близки, другари и познати на Виктория на бдение в нейна памет. А на следващия ден вечерта фенове на бягането ще изминат нормалния маршрут на Виктория в региона на кея, където беше осъществено закононарушението.

 Европейска комисия чака бързо следствие на убийството на българската журналистка Европейска комисия чака бързо следствие на убийството на българската журналистка
Европейската комисия очакво бързо и задълбочено следствие на убийството на българската журналистка, заяви представител на институцията. Брюксел настоя...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР