Все още не е ясно с каква скорост се е

...
Все още не е ясно с каква скорост се е
Коментари Харесай

Последна Информация: Оперираха Пометеното От Джипа Дете!

Все още не е ясно с каква скорост се е движил лидерът на първокласния мерцедес и каква е повода за злополуката. Самият той твърди, че е бил засечен от различен водач, който е минал на алено. В опит да избегне конфликт е връхлетял върху учениците.

Междувременно в " Пирогов " бе оперирано най-тежко потърпевшото момиче при случая. Ученичката е на 17 години и е с доста тежка височинна контузия и строшен таз.

Момичето и връстниците й са се прибирали от учебно заведение, когато са пометени от колата. На сантиметри от връхлитащия мерцедес са били и група техни съученици, които са пресичали, описа директорката на 95 СУ Мими Димитрова пред Нова телевизия.

Тя, учителите и учениците в 95 СУ са в потрес, а с децата към този момент работи психолог.

Движението на кръстовището, на което стана случая, се контролира с два светофара.

" Когато водачите идват от ул. " Васил Кънчев " към бул. " Владимир Вазов ", постоянно не виждат първата светлина, която им не разрешава да продължат, а се ускоряват към втората, която е зелено. Така обаче засичат колите по булеварда. Просто светофарната уредба е сбъркана и би трябвало да се оправи ", разяснява водачът Начко Георгиев.

Според полицията обаче, проблем в регулирането на кръстовището няма.

" Според мен сигнализацията е добре направена, ясно забележима, както хоризонтална, по този начин и отвесна сигнализация ", разяснява Росен Рапчев.

Въпреки това следва инспекция на място. Дали кръстовището е рисково съгласно институциите ще стане ясно до няколко седмици.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР