Все още не е ясно кога ще завали първият сняг

...
Все още не е ясно кога ще завали първият сняг
Коментари Харесай

Пловдив се готви за първия сняг

Все още не е ясно по кое време ще завали първият сняг в Пловдив и какъв брой време ще се задържи, само че в случай че не се повтори миналогодишната зима, която беше суха, това следва и придвижването по пътищата става приоритет.
Дали институциите са подготвени, стана ясно на работна среща в ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив, на която бяха показани полицията, охранителна полиция, регионалната администрация, общината, противопожарна защита и компании, ангажирани със зимното поддържане на републиканската пътна мрежа, общинските пътища в региона и уличната мрежа в обитаемоте места. От срещата стана ясно, че компаниите са в цялостна подготвеност и разполагат с нужните снегорини , снегоразпръсквачи и снеготоварачи, както и със сол, луга и химически препарати. Машините са тествани механически, набелязани са и маршрутите. Тъй като снегът нормално постоянно въпреки всичко изненадва , ето и потребната информация за възможни проблеми- сигнали и информация за зародили бедствени обстановки и усложнения по пътищата в Пловдивска област ще се одобряват на няколко денонощни телефона.
В оперативната дежурна част на бранш “Пътна полиция ” 032932007, Областен център за пожарна сигурност – 0889689772 и на дежурните телефони в Областна администрация 032/ 605 550 и 0878 198 425.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР