Все още не е ясно дали мениджърът на Челси Томас

...
Все още не е ясно дали мениджърът на Челси Томас
Коментари Харесай

В Челси все още не знаят дали Тухел ще е на пейката за финала, очакват гостуване срещу Палмейрас

Все още не е ясно дали мениджърът на Челси Томас Тухел, който е под карантина поради позитивен тест за ковид, ще може да дойде в Абу Даби за финала на Световното клубно състезание против Палмейрас. Лондончани се целят в единствения трофей, който клубът към момента не е печелил в ерата на Роман Абрамович.

" Надяваме се, че Томас ще може да пристигна. Все още има 30 часа до мача. Той следва разпоредбите и протоколите, само че има много време. Надяваме се, че ще пристигна, само че даже да не успее, ние сме добре готови. Вече имахме доста диалози, проучваме предходния мач и имаме ясна концепция какво би трябвало да създадем по-добре във втория дуел. Томас сигурно желае да бъде тук. Целият клуб желае това. Надяваме се, че ще успее.

Много сме горди с. Целият състав бе благополучен, че той завоюва Купата на Африка. Той дойде в доста положително въодушевление. Беше малко изтощен първия ден, само че взе участие пълноценно в тренировките. Готов е да играе във финала. Много сме удовлетворени от двамата вратари, с които разполагаме. Еду е тук и е пресен, тъй че би трябвало да вземем решение довечера.

Много сме щастливи, че Ромелу означи този гол против Ал Хилал. За един нападател и неговата убеденост е доста значимо да се разписва. Беше значимо и за Кай да асистира за това попадение. Двамата работят доста добре.

Знаем доста за Палмейрас. Гледахме доста техни мачове. Знаем, че завоюваха Копа Либертадорес последните два пъти. Очакваме доста сложен мач. Очакваме доста техни почитатели тук на следващия ден. За нас този дуел ще бъде като посещение, само че сме готови. Те са мощни, само че и ние сме мощни “, съобщи асистентът на Тухел Жолт Лоу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР