Все още не е ясно дали и кога ще видим

...
Все още не е ясно дали и кога ще видим
Коментари Харесай

Киану Рийвс се събира отново с режисьора на Джон Уик за екшън филма Cipher

Все още не е ясно дали и по кое време ще забележим " Джон Уик 5 ", само че звездата и режисьорът на четирите кино лентата за Уик още веднъж работят дружно. Източници на GFR разкриха, че Киану Рийвс ще се съюзи с дългогодишния си помощник Чад Стахелски за идния екшън трилър " Cipher ". Подобно на сагата " Уик ", Рийвс и Стахелски ще създадат " Cipher " за Lionsgate.


" Cipher " ще бъде част от същия екшън род като филмите за Джон Уик, въпреки че от заглавието излиза наяве, че Киану Рийвс няма да играе същия вид палач. Вместо това той ще играе опитния сътрудник Алекс Стийл, който се надпреварва с времето, с цел да разшифрова комплициран код, който е ключът към предотвратяването на световна хакерска атака, проведена от незнайна организация.

Като се има поради кастингът на Киану Рийвс в основната роля, " Cipher " може да се окаже голямо тестване за режисьорския диапазон на Стахелски. Още преди филмът да излезе по кината, безспорно ще има доста почитатели и критици, които ще го отхвърлят като клонинг на " Джон Уик ". Като режисьор на екшъни, прочут с отличителния си жанр, Стахелски ще би трябвало да потвърди своята иновативност, с цел да отличи " Шифър " от филмите за Уик. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР