Все още не е ясна причината за смъртта на 17-годишното

...
Все още не е ясна причината за смъртта на 17-годишното
Коментари Харесай

Все още не е ясна причината за смъртта на 17-годишното момиче в София

Все още не е ясна повода за гибелта на 17-годишното момиче, което нощес умря в двора на 96-то учебно заведение в квартал „ Люлин ".

Вътрешна инспекция на получените телефонни сигнали за случая ще направи Центърът за незабавна здравна помощ. Вече са тествани данните от GPS-а за придвижването на колите за спешна помощ, които са отишли на място.

Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска увери, че медицинският екип е дошъл 11 минути след приемането на сигнала през националния телефон 112. Той е бил подаден в 20 часа и 9 минути.
Катя Сунгарска, представител на " Спешна помощ ": Охранителят на учебното заведение на всички места по медиите споделя, че към 19 часа на момичето му е прилошало. Защо ние получаваме сигнала 1 час по-късно, за какво 1 час по-късно ни търсят - това към този момент няма по какъв начин да кажа. Самият охранител изясни, че са правени опити момичето да се пръска с вода, да му се оказва помощ. Извикана е майката, която също се е пробвала да оказва помощ - тъй че този един час, някаси е изгубен. При второто повикване на колата за спешна помощ - на нас ни се обаждат, тъй като майката е изпаднала в тежка нервна рецесия. При идването хората, които са се събрали там стартират да блъскат да викат и популярност Богу тъй като е имало полиция на място са съумели да изведат колата за спешна помощ. Аз не мога да схвана за какво ни викат, а по-късно не ни позволяват до страдащата жена. Но ми се желае тази мантра в публичното пространство да завърши за непрестанно закъсняващите коли за спешна помощ.  Психолози ще работят с децата очевидци на случая със 17-годишното момиче Психолози ще работят с децата очевидци на случая със 17-годишното момиче
Починалото момиче е била ученичка от професионалната гимназия по туризъм в Банкя, само че постоянно е била при другари в 96 учебно заведение в столичния квартал „ Люли...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР