Все още не е уточнена дата за визитата на руския

...
Все още не е уточнена дата за визитата на руския
Коментари Харесай

Все още не е уточнена дата за визитата на руския президент Владимир Путин у нас

Все още не е конкретизирана дата за визитата на съветския президент Владимир Путин у нас, разгласи пред БНР съветският дипломат у нас Анатолий Макаров, който посочи, че визитата ще бъде осъществено, когато бъдат изпълнени нужните условия за това.

В края на януари Борисов и Путин организираха телефонен диалог, в който бяха разисквани взаимни енергийни планове, измежду които АЕЦ " Белене " и българското присъединяване в " Турски поток ", напомни дипломат Макаров.

" Що се отнася до въпроса за визитата на президента Путин, има настояща покана и от президента Радев, и от премиера Бойко Борисов. Срокът обаче ще бъде конкретизиран по каналите, когато двете страни реализиран схващане, че е назрял моментът за тази аудиенция и изискванията за нея са изцяло изпълнени ", съобщи дипломат Макаров.

Посолството на Руската федерация у нас провежда самодейност " Попитай посланика ".

На страницата в обществената мрежа Фейсбук на съветската задача у нас към този момент има заложени близо 600 въпроса, като измежду тематиките, които се засягат, са нерешеният въпрос с българските архиви в Москва, основни енергийни планове, визовият режим и рисковете от хибридната война.

В неделя отговорите на най-интересните въпроси ще бъдат оповестени на страницата на съветската задача в България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР