Все още не е подписан указът за освобождаването на Младен

...
Все още не е подписан указът за освобождаването на Младен
Коментари Харесай

Все още не е подписан указът за освобождаването на Младен Маринов

Все още не е подписан указът за освобождението на Младен Маринов
Все още няма подписан декрет от президента Румен Радев за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов от поста му. Това разгласи при започване на днешното пленарно съвещание заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Вече втора седмица изчезналият акт на президента блокира процедурата по гласоподаване на оставките на тримата министри, които те подадоха след тежката злополука с рейс в Искърското дефиле.

Вече стана ясно, че министър председателят Борисов е внесъл в Народното събрание три обособени плана за промени в кабинета, а задачата е да бъдат заменени двама от тримата министри – на районното развиване и на превоза. Точките са планувани за гласоподаване в дневният ред на депутатите за четвъртък.

Зам.-председателят Емил Христов разгласи, че в случай че в това време в деловодството на Народното събрание постъпи подписания от президента декрет, оставките на тримата министри и изборът на техни наследници на постовете ще бъдат прегледани дружно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР